Over ons

Geachte gasten, wij moeten samen het protocol rondom het COVID-19 virus naleven!
Daarom kunt U voorlopig alleen nog ter plaatse dineren via een tijdige telefonische reservering gepaard met een goede gezondheid en maximaal 2 personen aan dezelfde tafel. Reserveren aan de deur of voor dezelfde dag of binnenlopen zonder reservering kan vooralsnog niet!
Ons terras is geopend voor diner op vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 uur tot 19.30 uur. Met slecht weer en op woensdag en donderdag is het alleen mogelijk om gerechten te bestellen en op te halen. Binnen dineren is pas weer mogelijk na verruiming van de Corona-maatregelen door de veiligheidsregio’s.

Let op: In de horeca zijn een reservering, een gezondheidscheck en een vaste zitplaats altijd verplicht, ongeacht de aantallen bezoekers.

Per 10 augustus is het in de horeca zelfs verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

N.B. Wij doen ons uiterste best alles zo goed mogelijk te laten verlopen en vragen daarom ook om uw begrip en hulp – voor uw gezondheid en dat van ons. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.
Met vriendelijke groeten, Udo & Ingo